Möt våra medarbetare – Thomas Ullberg

Visste du att vi på Schneider Electric är mer än 1300 anställda i Sverige? I dessa blogginlägg kommer du att få lära känna våra medarbetare och Schneider Electric lite bättre!

Hej Thomas! Kan du berätta lite kort om dig själv och när du började på Schneider Electric?

Jag klev ombord på Schneider Electric i början av mars 2022 och jag utgår från kontoret i Frösundavik, Solna. Jag har tidigare jobbat mest mot industrin, så att nu få jobba med digitala fastigheter och energieffektivisering känns väldigt inspirerande.

Vad gör du på Schneider Electric?

Jag jobbar som konsultrådgivare inom affärsområdet Digital Energy. Mitt fokus är att hjälpa föreskrivande konsulter med att hitta smarta, hållbara och energieffektiva lösningar för framtidens digitala byggnader.

Vad är det roligaste med att arbeta här?

Att få jobba i ett globalt företag med branschens ledande produktportfölj som även har en så pass stor och kompetent lokal organisation i Sverige och Norden.
Att även få jobba med hållbara lösningar som på riktigt kan göra skillnad för människors välbefinnande i sina inomhusmiljöer och som även kan skapa stora energibesparingar som har blivit så otroligt viktigt att vi alla hjälper till med.

Vad tycker du är positivt med Schneider Electric som arbetsplats och arbetsgivare?

Det man slås av är att Schneider Electric verkligen lever som man lär då man inte bara erbjuder våra kunder energieffektiva och hållbara lösningar, man har också väldigt höga ambitioner och mål för att internt minska sitt klimatavtryck på global nivå. Sedan är det en skön blandning av människor man får jobba med och man uppmuntras även att aktivt hålla ögonen på lediga tjänster för möjligheter att söka sig vidare inom organisationen.