Möt våra medarbetare – Helene Zellbi

Visste du att vi på Schneider Electric är mer än 1500 anställda i Sverige? I dessa blogginlägg kommer du att få lära känna våra medarbetare och Schneider Electric lite bättre!

Hej Helene, låt oss få höra lite mer om dig!

När började du på Schneider Electric?
Jag började på Schneider Electric den 1 mars 2020.

Vad har du för roll på företaget idag?
Jag är Future Offer Manager SmartX controllers, en global produktchefsroll. Vårt team ansvarar för vår portfölj av controllers allt från legacy till vår nya SmartX controllers.

Vad är det roligaste med att arbeta på Schneider Electric?
Att det är ett företag i framkant. Jag får vara med och påverka genom att ta fram nya produkter och lösningar så att vi kan hjälpa våra kunder runt om i världen med att spara på jordens resurser samtidigt som vi skapar ett bra inneklimat för de som vistas i byggnader där våra kunder har våra produkter och lösningar installerade.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
En hel del digitala möten, mer än vanligt då vi befinner oss i en pandemi. Jag är med och driver ett nytt projekt till vårt CRS, Connected Room Solution koncept, där man med hjälp av att veta hur många människor som befinner sig i en byggnad kan hjälpa våra kunder att utnyttja sina lokaler på ett mer energieffektivt sätt med bibehållen komfort. I stort handlar det om att underhålla befintliga produkter, fasa ut föråldrade och ta fram nya som möter framtidens krav.

Vad gör du helst när du inte jobbar?
Då är jag gärna med familj och vänner. Jag är jag gärna ute och rör på mig, genom träning, jag gillar det mesta, men är en bollar involverade är det extra kul, eller ute i naturen och vandrar, paddlar kajak eller åker långfärdsskridskor. Jag åker även runt i Sverige en hel del och tittar på min dotter när hon spelar handboll.

Vad tycker du är positivt med Schneider Electric som arbetsplats och arbetsgivare?
En stor internationell organisation med stor öppenhet och framåtdriv. Med för mig mycket nytt att lära, vilket gör att varje dag blir lärorik och kul.

Vilka råd kan du ge till någon som vill arbeta som Future Offer Manager?
Skaffa dig ett nätverk inom olika delar av företaget, det behövs då jobbet som Future Offer Manager spänner över stora delar av organisationen.