Webbinarium i fyra delar: Nybörjarguide till fysisk IT-infrastruktur

Den 10 september-15 oktober 2020 arrangerar APC av Schneider Electric en webbinarserie i fyra delar, “You Ask, We Answer” – Beginners Guide to IT Room Physical Infrastructure. Under dessa webbinarier kommer vi att undersöka grundläggande begrepp för några av variablerna i IT-infrastruktur och ge dig som kanalpartner en unik möjlighet att höra från Schneider Electrics experter.

Del 1: Nybörjarguide till UPS

I och med den ökade betydelsen av data och motståndskraft hos de flesta kunder ökar även behovet av strömskydd. För att säkerställa drifttid i IT-rummet, datacentret eller andra kritiska applikationer måste du skydda det. I den första delen av webbinarserien kommer vi bland annat att berätta om:

  • Vad avbrottsfri strömförsörjning (UPS) är och vad den används till.
  • Varför en UPS är viktig i dagens digitala värld och varför dina kunder behöver det.
  • Insikt i olika UPS-system.

Del 2: Nybörjarguide för IT-rumskylning

Designen av IT-rum inkluderar alltid ett kylsystem. Att hålla ett IT-rum i varierande storlekar svalt är en ständig utmaning för företag och lösningsleverantörer som tillhandahåller dem. Ändå finns många IT-enheter i distribuerade utrymmen utanför datorrummet såsom garderober, avdelningskontor och andra platser som aldrig designades utifrån bestämmelser kring kylning av IT-utrustning. Syftet med detta webbinarium är att beskriva de grundläggande principerna för kylning av små, distribuerade IT-miljöer och ge vägledning om kylsystemen.
Denna del kommer att fokusera på:

  • Hur fungerar kylning vanligtvis, varför är det viktigt och krävs i ett IT-rum?
  • Några av de utmaningar som är förknippade med att hålla IT-utrustningen sval kontinuerligt och varför en IT-rumskylning fortfarande är ett problem.
  • Grunderna för kylning och riktlinjer och tips för att hålla IT-miljön sval (miljöapplikationer).

Del 3: Nybörjarguide till hur man väljer rack och tillbehör

Rack och kapslingar är byggstenarna i alla IT-miljöer. Som byggstenar för ett datacenter spelar IT-rack en viktig roll för att underhålla generationer av IT-utrustning för att maximera affärsvärdet. Ständiga förändringar av affärsförhållanden kräver att IT-miljön kan anpassas och justeras snabbare än någonsin och nödvändigheten av oavbruten driftstid har därför ökade krav på effektivitet och flexibilitet. Oavsett om det är ett nätverksskåp, serverrum eller datacenter, oavsett storlek, är IT-verksamhet beroende av rack och kapslingar för att stödja både ett större antal samt olika typer av applikationer och enheter.
Det tredje webbinariet i vår serie kommer att täcka:

  • Hur rack och tillbehör anses vara en viktig del och säkerställer tillgänglighet i någon av IT-miljöerna.
  • Hur du kan ge punktkontroll och övervakning av racknivåeffekt.
  • Hur racktillbehör levererar överlägsen kabelhantering för högdensitetsnätverk och bladapplikationer.

Del 4: Nybörjarguide för Local Edge Configurator (LEC)

APC: s verktyg Local Edge Configurator Tool gör det möjligt för våra partners att enkelt konfigurera och bygga Edge Computing, konvergerade och hyperkonvergerade möjligheter inom LEC-portalen. Local Edge Configurator förenklar design, byggnation och distribution med en virtuell byggmiljö för Edge-arkitektur. I den här fjärde och sista delen av webbserien lär du dig hur enkelt det är att utforma och distribuera Edge-lösningar på nolltid med APC: s Local Edge Configurator Tool och hyperkonvergerade referensarkitekturer.

Följ med på en engagerande serie av webbinarier för att få värdefull inblick i IT Room Physical Infrastructure och få svar på alla dina frågor av våra experter. Registrera dig här för att delta.

Om du har frågor angående din registrering eller om du har problem med att logga in, klicka här.

Taggar: , , , , ,