Haluatko tietää lisää blogiartikkeleista?

Ota yhteyttä meihin

Sopiiko Wiser-älykotijärjestelmä sähköasentajalle?

Olen työskennellyt kymmenen vuotta sähköasentajana kotiautomaation parissa. Aloitin urani sähköalalla aikana, jolloin valaistus toteutettiin pääsääntöisesti hehkulampuin ja kytkimin. Se oli yksinkertainen ja toimintavarma ratkaisu. Nyt työarkeni keskiössä on älykoti, kotiautomaation ilmentymä. Muistan suhtautuneeni skeptisesti jo ledeihin – arvaatte varmasti asenteeni ensimmäisiin älykotiasennuksiin.

Olen saanut seurata aitiopaikalta kuinka erilaiset älykotituotteet ja -järjestelmät ovat hiljalleen hivuttautuneet sähköasentajien arkeen. Ja jälleen on markkinoilla yksi uusi opeteltava kokonaisuus – Wiser-älykotijärjestelmä. Nyt päätin yhdistää elämäni kaksi unelmatyötä; sähköasennuksen ja videotuotannon. Vlogissa tutkin järjestelmää tarkemmin ja selvitän, miten SciFi-sarjassakin esiintyvä Wiser-älykotijärjestelmä sopii sähköasentajalle.

 

 

Vieraiskynäilijänä toimiva Henkka on tätä nykyä vloggaaja ja yrittäjä. Ennen yrittäjyyttä Henkka työskenteli kymmenen vuotta sähköasentajana kotiautomaation parissa. Uransa aikana hän ehti tutustua erilaisiin järjestelmiin, kartuttaa kokemusta älykkäiden ratkaisujen kanssa ja parantaa lukuisien asiakkaidensa asumismukavuutta. Nykyään työnkuva pyörii sisältötuotannon ja konsultoinnin ympärillä mutta vahvasti edelleen rakennusalalla. Henkka on kiitollinen voidessaan yhdistää elämänsä kaksi unelmatyötä; sähköasennus ja videotuotanto. Hän toivoo voivansa jatkossakin auttaa ihmisiä löytämään laadukkaita ja toimivia ratkaisuja koteihinsa.

Tägit: ,

Ota yhteyttä meihin

Lisää kommentti

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Tämä sivusto käyttää Akismet –palvelua roskapostin suodattamiseksi. Lue miten kommentit prosessoidaan.