Haluatko tietää lisää blogiartikkeleista?

Ota yhteyttä meihin

eSporttaaja, UPS on kirjainyhdistelmä, johon kannattaa satsata.

Viheliäinen tilanne kotipelaajalle: sähkönjakelu takkuaa ja peli keskeytyy. Pelistä ja esimerkiksi turnausformaatista riippuen linjoilta putoamisesta voi seurata pelaajalle myös sanktioita, kuten aikasakko, joka voi estää pelaajaa liittymästä takaisin peliin. Jos yhteys katkeaa, kotipelaaja todennäköisesti häviää pelin. Ammattipelaajan kohdalla tilanne voi vaikuttaa radikaalisti koko pelitiimin suoritukseen ja kokonaistuloksiin. Oikeanlainen UPS-laite säästää turhilta murheilta.

Veikö sähkökatko pelivoiton? UPS-laite varmistaa virranjakelun ja pitää pelit käynnissä.

Virransyötön jatkumisen sähkökatkon aikana voi varmistaa erillisellä UPS-laitteella. Uninterruptible Power Supply -laite varmistaa keskeytyksettä jatkuvan virransyötön: se suojaa konsolit, pelitietokoneet ja kodin muut viihdelaitteet sähköverkon häiriöiltä. Samalla UPS on turva myös itse laitteille, sillä pelikoneiden hajoaminen ylijännitteiden, salamaniskun tai sähköverkon muun vian seurauksena aiheuttaa myös taloudellista harmia. UPSin avulla nämä häiriöt saadaan suodatettua pois ja kalliit laitteet suojattua.

UPS-laite on osa voittoisaa CS:GO -pelitiimiä

UPSin avulla tuotetaan varavirtaa, joka suojaa laitteita vauriolta ja pitää pelit käynnissä. Odottamattomien sähkökatkosten, jännitevaihteluiden tai muiden sähkökatkosten sattuessa kohdalle UPS tarjoaa välittömästi varavirran ja ylijännitesuojan siihen liitetyille laitteille. Kotona UPS-laitteella voi suojata esimerkiksi wifi-reitittimen, jonka ansiosta nettiyhteys pysyy toiminnassa, vaikka sähköt menisivät.

UPS lähettää välittömästi virtaa Xboxille, PlayStationille ja pelitietokoneelle, jos virta katkeaa, ja suojaa laitteita samalla sähkötasojen vaihteluilta. Pelikonsoleiden, kuten PS5 ja Xbox, suojaamiseksi sopii esimerkiksi BX1600MI-GR lisäakulla tai BR24BPG. Pöytäkoneille suositellaan niin ikään BR1500G-GR-laitetta.

UPS pitää reitittimen päällä sähkökatkon aikana, jolloin nettiyhteys säilyy. Pelikonsoli tai pöytäkone pysyy päällä akkukapasiteetin mahdollistaman varakäyntiajan turvin.

UPS-laitteen asennus ja käyttö on yksinkertaista: se yhdistetään sähköpistokkeella virtalähteen ja suojattavan laitteen väliin. UPSin avulla voi suojata kotona esimerkiksi langattomat verkkolaitteet, kuten reitittimet ja modeemit, tietokoneet, pelikoneet, mobiililaitteet, televisiot ja turvajärjestelmät.

Vierailevakynäilijä on Schneider Electricin varavirtalaitteiden kanavapäällikkö Perttu Suikkanen.

Tägit: ,

Ota yhteyttä meihin

Lisää kommentti

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Tämä sivusto käyttää Akismet –palvelua roskapostin suodattamiseksi. Lue miten kommentit prosessoidaan.