Haluatko tietää lisää blogiartikkeleista?

Ota yhteyttä meihin

Hylätyistä kalaverkoista tyylikkäiksi sähkökalusteiksi

Tiesitkö, että maailmamme merissä on yli 150 miljoonaa tonnia muoviroskaa? Merissä vellova muoviroska on haitallista ja vaaraksi niin ihmisille, eläimille kuin meriluonnollekin. Suurin osa merten muovijätteestä on hylättyjä kalaverkkoja, jotka ovat samalla yksiä merten haitallisimmista jätteistä. ELKO Plus Ocean Plastic -tuotesarja on pieni askel oikeaan suuntaan: se auttaa vähentämään valtamerten muovijätettä ainutlaatuisen merimuovia sisältävän materiaalinsa ansiosta.

ELKO Plus Ocean Plastic on maailman ensimmäinen sähkökalusteiden tuotesarja, jonka valmistuksessa hyödynnetään valtamerestä kerättyjä kalaverkkoja. Ocean Plastic -tuotteidemme näkyvät osat ovat vähintään 65-prosenttisesti merimuovia, ja loppuosa on muuta kierrätysmuovia ja lasikuitua.

Ympäristönäkökulma on otettu huomioon myös tuotepakkauksissa, joissa ei ole laisinkaan muovia tai liimaa. Ocean Plastic -tuotteet luovat ympäristöetujen lisäksi myös sosioekonomisia etuja, sillä kalastusverkkojen kerääminen, puhdistus, erottelu ja käsitteleminen työllistää useita satoja ihmisiä.

ELKO Plus Ocean Plastic -tuotteet näyttävät muuten täysin samalta kuin muut ELKO Plus -tuotteet, mutta ainoa ero on kehyksen alakulmaan kaiverrettu pieni aaltosymboli. Tyylikäs musta väri ja klassinen muotoilu henkivät ajatonta skandinaavista tyyliä. Ulkonäkönsä lisäksi Ocean Plastic -tuotteet ovat myös kestävyytensä ja muiden ominaisuuksiensa puolesta aivan yhtä tasokkaita kuin neitsytmuovista valmistetut ELKO Plus -tuotteemme.

Hotellitason luksusta omaan kotiisi

ELKO Plus Ocean Plastic -tuotesarja ei ole edistyksellinen vain ympäristönäkökulmasta, vaan siinä on paljon muitakin etuja: tuotteet ovat kestäviä, todella helposti asennettavia ja monipuolisesti hyödynnettäviä. Koska Ocean Plastic -tuotteet ovat yhteensopivia muiden ELKO-tuotteiden kanssa, niistä saa yhdisteltyä juuri omiin tarpeisiinsa sopivan trendikkään ja modernin kokonaisuuden. ELKOn tuotteilla onnistut luomaan upean premium-tasoisen sisustuksen, oli kyseessä sitten oma kotisi, hotelli tai julkinen kiinteistö.

Ocean Plastic -sarjan kalusteilla on ollut hyvä vastaanotto asiakkaidemme keskuudessa. Erityisesti kiinnostusta on herännyt hotellien parissa. Koska hotelleissa ollaan edelläkävijöitä ympäristöasioissa, kierrätetyistä materiaalista valmistetut kauniit ja ekologiset sähkökalusteet ovat heille luonteva valinta.

Hotellikäyttöön suunniteltujen ominaisuuksiensa ansiosta Ocean Plastic -sähkökalusteet ovat varma vaihtoehto myös tavallisen kuluttajan kotiin. Ocean Plastic -tuotteet sopivat myös vaativaan makuun, ja niitä käytettiin esimerkiksi vuoden 2022 Naantalin Asuntomessujen moderneissa Villa Lilla -huviloissa ja -saunarivitaloissa.

Villa Lilla kohteisiin valittiin ELKO Plus Ocean Plastic kalusteet Naantalin asuntomessuilla

Kohti ilmastomyönteistä maailmaa

Me Schneider Electricillä haluamme yhä laajentaa kierrätysmateriaalista valmistettujen tuotteidemme valikoimaa. Kestävä kehitys on Schneider Electricin liiketoiminnan ytimessä, sillä olemme vahvasti sitoutuneita rakentamaan vastuullisempaa maailmaa. Tästä meidät on myös palkittu: olemme jo kahdettatoista kertaa mukana maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalla, tänä vuonna sijalla seitsemän.

ELKO Plus Ocean Plastic ei ehkä yksinään pelasta maailmaa, mutta se on tärkeä askel kohti parempaa tulevaisuutta!

Blogin kirjoittajana on Eetu Mäkelä hän vastaa vastaa Schneider Electric asennuskalusteista ja tarvikkeista mm. Exxact ja Renova sarjoista.

Tägit: , ,

Ota yhteyttä meihin

Lisää kommentti

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Tämä sivusto käyttää Akismet –palvelua roskapostin suodattamiseksi. Lue miten kommentit prosessoidaan.