Haluatko tietää lisää blogiartikkeleista?

Ota yhteyttä meihin

Schneider Electric tähtää nettonollaan

Siirtymä kohti vihreää liiketoimintaa tarvitsee vastuuntuntoisia yrityksiä ja yritykset tarvitsevat vastuuntuntoisia kumppaneita. Maailman johtavissa yrityksissä johtoryhmien digitaalisilla fläppitauluilla nähdään yhä useammin nettonollasiirtymä. Valtiollinen päätöksenteko on yrityksille usein liian hidastempoista, joten vastuulliset yritykset ottavat vastuun entistä enemmän itselleen. Kasvihuonepäästöjen vähentäminen, hiilinielujen lisääminen tai päästöjen kompensointi pyritään yrityksissä tekemään niin, että niiden kokonaismäärä on suurempi kuin koko liiketoiminnan aiheuttamien päästöjen määrä.  

Suomessakin valtioneuvoston tuoreen tutkimuksen mukaan pk-yritysten johtajista puolet piti vihreää siirtymää olennaisena asiana omassa työssään, ja valtaosa yrityksistä on siihen jo varautunut.  

Nettonollasiirtymä turvaa tulevaisuutta

Nettonollasiirtymä on osa laajempaa pyrkimystä kohti kehitystä, jossa ympäristötekijöiden lisäksi huomioidaan myös sosiaaliset ja taloudelliset tekijät.

Tällä hetkellä elämme vaihetta, jossa tarvitsemme ennenkuulumattoman määrän kehitystyötä päästöttömään energiatuotantoon, vähäpäästöiseen liikenteeseen ja liikenneinfrastruktuuriin sekä rakentamiseen ja kiinteistöjen korjaamiseen ja ylläpitoon. 

Samalla vihreä teknologia tuo myös kokonaan uusia taloudellisia mahdollisuuksia uusiutuvan ja monipuolistuvista lähteistä koostuvan energian tuotannossa ja ympäristöystävällisissä ratkaisuissa.  

Schneider Electric rakentaa kokonaisvastuullisempaa maailmaa

Schneider Electric on sekä apuri että ajuri, kun muutamme maailmaa kestävämmäksi.  

Aiomme jatkossakin olla johtava toimija nettonollasiirtymä asiassa ja olemme valmiita auttamaan kumppaneidemme liiketoiminnan kestävyyden parantamisessa sekä uusien, innovatiivisten strategioiden luomisessa, jotta voimme hyödyntää käytettävissä olevan energian parhaalla mahdollisella tavalla. 

Olemme itse sitoutuneet vähentämään päästöjämme 50 % vuoteen 2025 mennessä ja raportoimme tästä neljännesvuosittain. Kestävä kehitys ei ole epämääräisiä lupauksia, vaan mitattavissa ja raportoitavissa olevaa dataa.  

Schneider Electric on miljardin liikevaihtoa tekevistä yrityksistä luokkansa ainoa, joka on nimetty Global 100 -listalle (Schneider Electric in Global 100 Most Sustainable Corporations) joka vuosi vuodesta 2012 lähtien. 

Vihreiden investointien maailmassa me olemme kotonamme. Ja siksi koemme tärkeäksi auttaa myös muita matkalla kohti nettonollamaailmaa. Ota yhteyttä, niin jutellaan asiasta lisää!

Blogin kirjoittajana on Schneider Electric Finland Oy:n toimitusjohtaja Jani Vahvanen.

Tägit: , ,

Ota yhteyttä meihin

Lisää kommentti

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Tämä sivusto käyttää Akismet –palvelua roskapostin suodattamiseksi. Lue miten kommentit prosessoidaan.