Haluatko tietää lisää blogiartikkeleista?

Ota yhteyttä meihin

Palkinnot ja tunnustukset motivoivat jatkamaan vastuullisia tekoja

Schneider Electric on saanut vuoden 2022 aikana jo kolme merkittävää tunnustusta toimintamme vastuullisuuteen liittyen. Erityisen hienoa on, että tunnustukset on saatu yritykselle merkityksellisten arvojen edistämisestä. Sukupuolten tasa-arvo, myönteiset vaikutukset ilmastoon ja energia-alan suunnannäyttäjän asema näkyvät tunnustusten perusteissa, mikä osaltaan osoittaa meidän toimivan omien periaatteidemme mukaisesti.

Tammikuussa Schneider Electric nimitettiin Euroopassa oman alansa johtavaksi yritykseksi European Women on Boards -järjestön raportissa, jossa tarkkailtiin sukupuolten monimuotoisuutta yrityksissä. Sukupuolten tasa-arvoisuudessa yrityksemme sijoittui 20 parhaan eurooppalaisen suuryrityksen joukkoon.

Tasa-arvositoumukset on listattu Schneiderin vuoden 2025 kestävän kehityksen tavoitteisiin. Suomessa voimme olla mielissämme siitä, että olemme jo saavuttaneet organisaation tasa-arvotavoitteet: 40 prosenttia esihenkilöistä ja 36 prosenttia johtoryhmän jäsenistä on naisia. Yhdenvertaisten mahdollisuuksien edistäminen auttaa myös monimuotoisemman yrityskulttuurin luomisessa.

Niin ikään tammikuussa Schneider Electric nostettiin mukaan Corporate Knightsin Global 100 -listalle. Kerta ei toki ollut ensimmäinen, vaan yrityksemme on sijoittunut maailman vastuullisimpia toimijoita kokoavalle listalle jo yksitoista kertaa aiemmin. Sijoittuminen neljänneksi lähes seitsemäntuhannen yrityksen joukossa on erinomainen saavutus.

Viimeisimpänä tunnustuksena saimme paikan Fortunen World’s Most Admired Companies -listalla viidettä kertaa peräkkäin. Kolmas sija elektroniikka-alan toimijoiden joukossa perustuu useisiin kriteereihin, kuten sitoutumiseen sosiaaliseen vastuunkantoon ja ympäristöstä huolehtimiseen.

Kestävä kehitys on yksi Schneiderin liiketoiminnan perusarvoja. Investoimme tuottaaksemme innovatiivisia ratkaisuja hiilidioksidipäästöjen pienentämiseksi, kehitämme toimintaamme ympäristöystävällisesti ja eettisesti auttaaksemme asiakkaitamme saavuttamaan ilmastotavoitteensa. Teemme vastuullisia tekoja.

Tärkeintä on, että tunnustukset ovat tulleet Schneiderin ydinarvojen ja tavoitteiden mukaisesta työstä. Teemme vastuullisia tekoja kestävästi. Meillä on mahdollisuus näyttää omilla toimillamme suuntaa koko alalle, ja julkiset huomionosoitukset innostavat jatkamaan tällä tiellä.

Blogin kirjoittajana on Schneider Electric Finland Oy:n toimitusjohtaja Jani Vahvanen.

Tägit: , ,

Ota yhteyttä meihin

Lisää kommentti

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Tämä sivusto käyttää Akismet –palvelua roskapostin suodattamiseksi. Lue miten kommentit prosessoidaan.