Haluatko tietää lisää blogiartikkeleista?

Ota yhteyttä meihin

Musta pistorasia tuo kontrastia sisustukseen

Niitä löytyy kodin joka huoneesta. Niitä käytetään päivittäin. Niillä ohjataan merkittävästi kodin olosuhteita ja vaikutetaan tunnelmaan… Oletko koskaan ajatellut, että kodin toiminnallisuuden lisäksi esimerkiksi musta pistorasia ja muut sähkökalusteet ovat loppujen lopuksi merkittävässä roolissa kodin sisustusharmonian luomisessa?

Yhä useammin kotiin valitaan rakenteellisia ratkaisuja ja yksityiskohtia, jotka erottuvat edukseen. Esimerkiksi karmit, oven rivat, hanat ja kaappien vetimet voidaan valita valtaväristä poikkeavasti mustana, jolloin ne tuovat kontrastia ja syvyyttä yleisilmeeseen. Tätä yksityiskohtien jatkuvuutta on helppo jatkaa, milläpä muullakaan kuin sähkökalusteilla.

Antrasiitti on sävyltään tumma, mutta pehmeä

Exxactin tumma värivaihtoehto on sävyltään antrasiitti. Antrasiitti on tummista sävyistä hieman pehmeämpi vaihtoehto, joka soveltuu käytettäväksi moneen. Yhdistettynä rosterin värisiin kodinkoneisiin tai erilaisiin mikrosementtipintoihin se jatkaa valittua tummaa muotokieltä luonnollisella tavalla.

Mikäli Exxactin kanssa halutaan käyttää syvemmän mustan sävyjä, voidaan itse kaluste kehystää mustalla lasikehyksellä. Lasikehys on sävyltään syvän musta. Lasi jatkaa tyylikkäällä tavalla harmonista linjaa tiloissa, joissa on paljon valoa heijastavia pintoja kuten peilejä tai kaakeleita. Harkitusti tiettyyn tilaan valittuna lasi tuo myös ripauksen luksusta huoneen tunnelmaan.

Pyöreää mustaa leikkisällä tavalla

Löysitkö upean pyöreän valaisimen ruokailutilan kruunuksi? Pyöreä muotokieli tuo leikkisyyttä sisustukseen esimerkiksi puupaneelien ja harkitusti valittujen lasiesineiden muodossa, ja pyöreitä nokkelia yksityiskohtia voidaankin valita jatkamaan läpi kodin. Pyöreää muotokieltä voidaan jatkaa sähkökalusteissakin Renovan avulla.

Renovan design on symmetrisen pyöreä ja tuo monelle mieleen mummolan vanhat nuppikatkaisijat. Tuotesarja on valkoisen värin lisäksi saatavilla myös mustana, joka tuo trendikkyyttä perinteiseen ulkoasuun. Vaikka kaluste henkii nostalgiaa, sarja sisältää laajan valikoiman toiminnallisuuksia aina erilaisista USB-pistorasioista valokytkimiin ja himmentimiin. Symmetristen kalusteiden lisäksi sarjaan on saatavilla musta pistorasia 2-osaisena, jonka muoto on kauniin soikea ja yhtenäinen.

Vaiko sittenkin mattamustaa?

Dramaattinen ja tyylikäs ilme voidaan viimeistellä mattamustilla sähkökalusteilla. ELKO Plus -sarjan teräväreunainen muotoilu yhdistyy painikkeessa olevaan kohoumaan tuoden vastakohtia itse sähkökalusteen muotokieleen. Erilaisten hirsi- ja puupintojen kanssa yhdisteltynä se tuo yleisilmeeseen syvää kontrastin tuntua. 

Musta sävy kierrätysmuovista

Valtameriin hylätyt kalaverkot tekevät paljon haittaa luonnolle ja meren eliöstölle. Lukuisat organisaatiot keräävät kalaverkkoja vesistöistä ja niistä tuotetaan edelleen kierrätysmuovia.

Kalaverkoista valmistettua materiaalia hyödynnetään ELKO Plus Ocean Plastic – sarjassa. Kierrätysmuovi on työstetty saman väriseksi perinteisten ELKO Plus -kalusteiden kanssa, joten ne soveltuvat yhdisteltäväksi keskenään. Ocean Plastic -kalusteen tunnistaa kalusteen kehyksessä olevasta aalto-symbolista, joka muistuttaa materiaalin alkuperästä. Sarja sisältää merimuoviset mustat pistorasiat ja kytkimet, jotka voidaan yhdistää ELKO Plus -sarjan mustien elektroniikkalaitteiden, kuten USB-pistorasioiden ja himmentimien kanssa.

Blogin kirjoittajana on Sara Orre Segmentti- ja kanavamarkkinointivastaava. Sara aloitti Schneider Electricillä 2017 suunnittelutoimistojen kanssa työskentelevässä tiimissä, mutta on sittemmin siirtynyt osaksi markkinointitiimiä. Tänä päivänä Sara kertoo yhdessä kollegoidensa kanssa kuinka kodeista saadaan älykkäämpiä ja kodin sähköistys pidetään yhtenäisenä modernien sisustustrendien kanssa.

Tägit: , , ,

Ota yhteyttä meihin

Lisää kommentti

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Tämä sivusto käyttää Akismet –palvelua roskapostin suodattamiseksi. Lue miten kommentit prosessoidaan.