Haluatko tietää lisää blogiartikkeleista?

Ota yhteyttä meihin

Schneiderilla pääset tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä

Schneider Electricille ominaista on jatkuva kehittyminen ja uudistuminen. Tällä hetkellä 188-vuotias yhtiömme tunnetaan vahvasta teollisesta perustastaan energianhallinnan ja automaation alalla, mutta viime vuosikymmenen aikana meistä on tullut myös yksi maailman suurimmista teollisuuden ohjelmistoteknologiayrityksistä. Tämä onkin uusi kehitys liiketoiminnallemme: haluamme vakiinnuttaa johtavan asemamme sähköistämisen, digitalisoinnin ja automaation alalla sekä kestävän kehityksen vauhdittamisessa.

Johdon tehtävänä on juurruttaa tämä uusi suunta kaikkiin 150 000 työntekijäämme, mikä ei ole aivan yksinkertaista. Toimimme maailmanlaajuisesti yli 100 eri maassa, useilla eri kielillä ja toimintatavoilla. Suomessakin meitä on lähes 500. Sellaisen yrityskulttuurin luominen, joka omaksuu kaiken tämän, vaatii tietoista suunnittelua ja yhteisiä panostuksia. Tässä kohtaa esiin astuvat yrityksemme arvot ja työnantajan arvolupaus eli EVP (Employer Value Proposition). Ne kuvaavat sitä, millainen Schneider on työnantajana ja mikä erottaa meidät muista.

Uudet tavoitteet, uusi kulttuuri

Helmikuussa 2024 päivitimme yrityksemme EVP:n ja arvot vastaamaan sitä, millaiseksi olemme kehittyneet vuosien varrella. Yhdessä EVP ja arvot muodostavat Schneiderin yrityskulttuurin uudet peruspilarit, joita kutsumme lauseella ”Impact starts with us”, eli ”vaikutus alkaa meistä”. Arvomme muodostavat englanninkielisinä sanan IMPACT:

  • Inclusion: osallisuus
  • Mastery: hallinta
  • Purpose: tarkoitus
  • Action: toiminta
  • Curiosity: uteliaisuus
  • Teamwork: tiimityö.

Uskomme, että yrityksen kasvu ja työntekijöiden kehitys liittyvät vahvasti toisiinsa. Alan johtavina toimijoina työntekijöillämme on mahdollisuus tulla maailman parhaiksi siinä, mitä he tekevät. Uudet IMPACT-arvomme korostavatkin jatkuvan täydennyskoulutuksen ja kehittymisen sekä innovoinnin ja yhteistyön merkitystä. Samalla arvostamme niitä eroavaisuuksia ja vivahteita, jotka tekevät meistä jokaisesta yksilön. Erilaisten näkökulmien hyväksyminen on tärkeää, jotta kehitys oppia toisiltamme, jotta jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon.

Rakenna kanssamme kestävämpää maailmaa

Schneiderissa minua kiehtoo, että me aidosti pyrimme kaikessa toiminnassamme parantamaan asiakkaittemme energiatehokkuutta sekä toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Kestävä kehitys on näkynyt toiminnassamme jo kauan ennen kuin sitä alettiin yleisesti puhua.

Meillä kuka tahansa voi tehdä konkreettisia tekoja asiakkaiden energiatehokkuuden ja hiilijalanjäljen hyväksi, ja sille on syynsä, miksi meidät luokitellaan jatkuvasti maailman vastuullisempien yritysten joukkoon. Yksi keskeisimmistä työn merkityksellisyyttä synnyttävistä kokemuksista liittyy juuri vastuullisuuteen ja siihen, miten autamme asiakkaitamme saavuttamaan heille tärkeitä kestävän kehityksen tavoitteita.

Meillä Schneiderilla työskentelee suuri joukko ihmisiä, joilla on hyvin erilaiset taustat, mutta yhteinen visio paremmasta maailmasta. Uudet arvomme sekä työantajalupaus vahvistavat tätä kokemusta.

Kiinnostaako ura meillä? Tutustu verkkosivuihimme ja katso avoimet työpaikkamme.

Blogin on kirjoittanut Salla Tuovinen, Country HR Finland & Baltics. Ota yhteyttä: salla.tuovinen@se.com

Tägit: ,

Ota yhteyttä meihin

Lisää kommentti

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Tämä sivusto käyttää Akismet –palvelua roskapostin suodattamiseksi. Lue miten kommentit prosessoidaan.