Haluatko tietää lisää blogiartikkeleista?

Ota yhteyttä meihin

Älykäs teknologia näkyy Elisa Viihteen Jälkeläiset-alkuperäissarjassa

Schneider Electric on alkuvuodesta 2022 ottanut Suomessa haltuun aivan uudenlaisen näyttämön, kun älykotijärjestelmä Wiser on mukana Elisa Viihteen uudessa Jälkeläiset -alkuperäissarjassa. Schneiderin älykäs teknologia on osa lähitulevaisuuden Helsinkiin sijoittuvaa jännitysdraamaa, jossa tuotteilla on luonteva ja uskottava rooli tarinassa.

Yhteistyön myötä Schneider Electricistä tuli Jälkeläiset-alkuperäissarjan pääyhteistyökumppani. Suomalais-tanskalaisena yhteistyönä syntyneessä sarjassa sen keskeinen hahmo Yoana (Matleena Kuusniemi) huomaa, että hänen asuntoonsa on murtauduttu. Tiedon murrosta Yoana saa ilmoituksena puhelimeensä Schneider Electricin toimittaman älykotijärjestelmän Wiser by SE -sovelluksen kautta. Wiser-älykotijärjestelmän lisäksi kuvauksiin järjestettiin myös sähköautonlatauslaitteet ja alumiininväriset ELKO Plus -sarjan sähkökalusteet.

Schneiderin markkinointitiimiläisille työskentely televisiotuotannon kanssa oli upea kokemus. Noin reilu vuosi ennen sarjan valmistumista mietimme muutamaa vaihtoehtoista kokonaisuutta, joka voisi olla käytössä lähitulevaisuuden kodissa. Markkinointi ja tuotepäälliköt suunnittelivat yhdessä tuotannon kanssa, millaiset ratkaisut lopulta sopisivat sarjan maailmaan. Vaihtoehtoja oli useita sekä kiinteistö- että teollisuuspuolelta. Lopulta valituksi tuli älykotikulma, koska se soveltui parhaiten sarjan tarinaan.  Räätälöimme Wiser by SE -sovellusta sarjaa varten muun maussa muokkaamalla taustakuvaa, jotta se sopisi sarjan hämyisään värimaailmaan sekä mietimme yhdessä tuotantoyhtiö Bufon kanssa viestinnän kulmaa.

Sarjayhteistyössä pyrittiin välttämään päälle liimattua tuotesijoittelua. Ajatuksena oli tuoda esiin Schneiderin visiota älykkäistä kodeista sarjan kautta – koska rakennamme jo tänään ratkaisuja tulevaisuuden älykkääseen asumiseen. Katso Elisa Viaplaylta mielenkiintoisen Jälkeläiset -projektin lopputulos.

Schneider Electricin työntekijöitä osallistui Jälkeläiset -sarjan avustajapäivään.

Tägit:

Ota yhteyttä meihin

Lisää kommentti

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Tämä sivusto käyttää Akismet –palvelua roskapostin suodattamiseksi. Lue miten kommentit prosessoidaan.