Regulering

Johnnys Corner: Regulering del 2

Hør Johnny Hansen fortælle om, hvordan du indstiller PID-regulatoren ved meget langsomme og meget hurtigere processor. Denne video er 2. del af Johnnys Corner reguleringsvideoer. Såfremt du ikke har set del 1, kan du finde den ved at klikke her.

Til slut i videoen fortæller Johnny også om målepunkter og korrekt placering af rumfølere og trykfølere i en ventilationskanal, samt hvilken påvirkning træk fra åbenstående døre, solindfald fra vinduer eller varmepåvirkning fra køleskabe har på målepunktet.

Har du brug for yderlig vejledning, er du meget velkommen til at kontakte Johnny på ebo@se.com eller skrive en kommentar i vores LinkedIn-gruppe Building Automation Denmark.

 

Kontakt
Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

  • (will not be published)