Vi er med på Energiforum LIVE i Webinar om digitale services og teknisk hjørne

Online vidensuge med fokus på grøn omstilling, klimamål og digitalisering 

I uge 10 samlede Energiforum Danmark branchen til en online vidensuge med mere end 25 online-events med alt fra Teknikerens morgenhjørne, paneldebatter og faglige webinarer. Schneider Electric er med på et webinar om mandagen klokken 15:00. Her får du vores bud på, hvordan du kommer tættere på Danmarks klimamål og FN’s Verdensmål med digitale services 

Udover webinaret har vi onsdag og fredag også Teknikerens morgenhjørne. Læs hele artiklen og se Schneiders indslag på Energiforum 21Live.  

digitale services
Kom tættere på klimamålene med digitale services

WEBINAR: Bliv klogere på hvordan du kommer tættere på klimamålene med digitale services – Se det her!

Danmark har sat nogle ambitiøse klimamål og det er et fælles ansvar at nå dem. Et af værktøjerne er at udnytte digitalisering i drift og service af bygninger. Jan Bülow, Service Agreement Operation Manager vil på webinaret gøre dig klogere på, hvordan vi med den rigtige IoT platform, data fra BMS og digitale services kan sikre reduktion af CO2, energibesparelser og driftseffektive bygninger.  

Kig med her og hør hvordan du kan opnå energibesparelser og reducere CO2 ved at udnytte Big Data, se på totaløkonomien og mulighederne ved digitaliseringen til at skabe driftseffektive bygninger og bedre bundlinje. Alt imens vi kommer tættere på at indfri klimamålene. 

Johnny Hansen er også med på 2 Teknikerens morgenhjørne – Se optagelsen her!

Et andet indslag på den online vidensuge er Teknikerens morgenhjørne. Her skal der nørdes igennem med forskellige tekniske emnerJohnny Hansen, Technical & Presales Support gik på onsdag og fredag for at gå i dybden med emnerne test i funktionsafprøvning og indregulering af vandmængder. Johnny laver desuden de populære Johnnys Corner som er små videoer med tips og tricks til, hvordan du sikre optimal drift af din bygning. Klik her og se alle Johnnys Corner videoerne. 

Bliv bedre klædt på til funktionsafprøvning

Indregulering af vandmængder

Få viden og inspiration om ganske gratis 

Du kan finde det alle webinarer og slides fra Energiforum 21Live her

Hvis du har brug for yderlig vejledning i energioptimering, er du meget velkommen til at kontakte Schneider Electric via vores kontaktformular.

Du kan holde dig opdateret via Schneider Electrics LinkedIn gruppe Building Automation DenmarkLinkedIn gruppen er et forum for interesserede i bygningsautomatik og energioptimering. Her kommer vi med indhold, som ikke kun er Schneider orienteret, men også indspark fra andre måske skæve og nye vinkler inden for bygninger, indeklima, digitale services, energistyring osv. Det vil også være her vi lægger information ud omkring de webinarer vi afholder i løbet af året.  

Differenstryk og bygningsautomatik

Tags: , , ,

Tilføj en kommentar

Alle felter er påkrævede.

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Se, hvordan dine kommentardata behandles.