Power Management giver overblik over din elforsyning

I takt med at Danmarks el-forsyning bliver mere og mere grøn, vokser kompleksiteten på el-nettet. Flere nye energikilder som fx vindmøller og solceller betyder flere koblinger på nettet, og det kan give udfordringer for brugerne i form af transienter og variabel spænding. Hændelser, som i værste fald kan føre til uforudset nedetid i virksomheders produktion – og i sidste ende mistet omsætning. Men hvis man kan overvåge forsyningen i realtid, får man mulighed for reagere i tide på uønskede udsving i forsyningen. Og det kan man med et system til power management.


Skab overblik over din spændingskvalitet med Power Management

Power Management giver driftsansvarlige overblik over den nuværende status for den elektriske forsyning, spændingskvaliteten og meget mere.

Hvis der opstår fejl, giver systemet information om hvor, hvornår og hvorfor en fejl er opstået. Med den viden kan man beskytte sin forsyning, reagere hurtigt og minimere nedetiden. Kort sagt: Man kan beskytte driften og dermed forretningen.

Uden et power management system, er virksomhedens el-forsyning og distribution reelt en “black box.” I bedste fald kan man se, hvor mange ampere, der aktuelt løber igennem. Men ellers ved man ikke, hvad der sker, eller hvorfor.

Et velfungerende power management system kan sammenlignes med din bils olie-advarselslampe (hvis sensoren ellers fungerer korrekt):

Hvis lampen advarer i god tid om at der er et problem med motorolien, kan du nå at reagere inden motoren brænder sammen. Men hvis lampen derimod først begynder at lyse, når problemet har vokset sig stort og motoren er brændt sammen, har lampen ingen værdi.

Schneider Electrics ekspert i Power Management, Michael Thode, fortæller i en kort video hvorfor power management er relevant og hvordan det kan beskytte din virksomheds drift. Se videoen her

Du kan også få endnu mere at vide om spændingskvalitet ved at læse dette blogindlæg og se denne korte video.
Her bliver du klogere på, hvad der er skyld i problemer med spændingskvaliteten – og hvordan du slipper af med problemerne. Eller du kan tilmelde dig vores forum Power HUB og sikre du altid er opdateret.

Hvis du har brug for yderlig vejledning i power management, er du meget velkommen til at kontakte Schneider Electric via vores kontaktformular.

Har du brug for yderlig vejledning i spændingskvalitet, er du velkommen til at skrive en kommentar i vores LinkedIn-gruppe Building Automation Denmark.

Tags: , , , , ,

Tilføj en kommentar

Alle felter er påkrævede.

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Se, hvordan dine kommentardata behandles.