Energioptimering

Vi er med på Energiforum LIVE i Webinar om digitale services og teknisk hjørne

Online vidensuge med fokus på grøn omstilling, klimamål og digitalisering 

I uge 10 samler Energiforum Danmark branchen til en online vidensuge med mere end 25 online-events med alt fra Teknikerens morgenhjørne, paneldebatter og faglige webinarer. Schneider Electric er med på et webinar om mandagen klokken 15:00. Her får du vores bud på, hvordan du kommer tættere på Danmarks klimamål og FN’s Verdensmål med digitale services 

Udover webinaret har vi onsdag og fredag også Teknikerens morgenhjørne. Læs hele artiklen og bliv klogere på alle Schneiders indslag på Energiforum 21Live.  

digitale services

Kom tættere på klimamålene med digitale services

WEBINAR: Bliv klogere på hvordan du kommer tættere på klimamålene med digitale services – 8. marts klokken 15:00 – 15:25 

Danmark har sat nogle ambitiøse klimamål og det er et fælles ansvar at nå dem. Et af værktøjerne er at udnytte digitalisering i drift og service af bygninger. Jan Bülow, Service Agreement Operation Manager vil på webinaret gøre dig klogere på, hvordan vi med den rigtige IoT platform, data fra BMS og digitale services kan sikre reduktion af CO2, energibesparelser og driftseffektive bygninger.  

Så lyt med. Hør hvordan du kan opnå energibesparelser og reducere CO2 ved at udnytte Big Data, se på totaløkonomien og mulighederne ved digitaliseringen til at skabe driftseffektive bygninger og bedre bundlinje. Alt imens vi kommer tættere på at indfri klimamålene. 

Klik her og tilmeld dig. 

 

Johnny Hansen er også med på Teknikerens morgenhjørne – 10. og 12. marts klokken 8.00 

Et andet indslag på den online vidensuge er Teknikerens morgenhjørne. Her skal der nørdes igennem med forskellige tekniske emnerJohnny Hansen, Technical & Presales Support går på om onsdagen og fredagen for at gå i dybden med emnerne test i funktionsafprøvning og indregulering af vandmængder. Johnny laver desuden de populære Johnnys Corner som er små videoer med tips og tricks til, hvordan du sikre optimal drift af din bygning. Klik her og se alle Johnnys Corner videoerne. 

Tilmeld dig onsdag her

Tilmeld dig fredag her

 

Du kan finde det fulde program til hele Energiforum 21Live i uge 10 her 

Få viden og inspiration om ganske gratis 

Du bestemmer selv om du vil se ét, flere eller alle indslag, og du kan deltage i alle events gratis. Klik her og tilmeld dig.  

Du kan også holde dig opdateret via Schneider Electrics LinkedIn gruppe Building Automation DenmarkLinkedIn gruppen er et forum for interesserede i bygningsautomatik og energioptimering. Her kommer vi med indhold, som ikke kun er Schneider orienteret, men også indspark fra andre måske skæve og nye vinkler inden for bygninger, indeklima, digitale services, energistyring osv. Det vil også være her vi lægger information ud omkring de webinarer vi afholder i løbet af året.  

Kontakt
Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

  • (will not be published)