Er der andre muligheder end renewables til at finde ud af energikrisen og ind på den grønne omfartsvej?

Vi befinder os midt i verdens største klima -og energikrise nogensinde. Vi danskere fører an som et af de lande med absolut størst udledning af Co2 pr. indbygger. Digitalisering af energieffektivitet og grøn omstilling i Danmark, sættes derfor på dagsordenen hos Schneider Electric til Klimafolkemødet den 1.-3. september.

 

Lige nu virker det til, at vi lukker øjnene for, at Danmark er blandt de største udledere af CO2 per indbygger. Vi satser på storstilede projekter efter 2030, men hvilke løsninger har vi allerede i dag?

Denne problematik rejser det indlysende spørgsmål:

 

”Er der andre muligheder end renewables til at finde ud af energikrisen og ind på den grønne omfartsvej?”.

Til Klimafolkemødet i Middelfart den 1.-3. september vil den nuværende klimaudfordring, med udgangspunkt i årets tema ”Klimahandling sammen”, blive taget op til debat. Formålet med Klimafolkemødet er, at inspirere til handling på tværs af organisationer, borgere og politikere.

 

Jeg deltager på folkemødet, og vil blandt andet komme ind på hvilke tiltag, vi bør tage i kommunerne, industri og privat. Paneldebatten den 2. september kl 14:00 vil finde sted i det Orange telt. Vi stiller skarpt på, hvad det kræver af politikere, virksomheder og forbrugerne at opnå en digital og energieffektiv grøn omstilling.

 

Med debatten ønsker vi at komme et skridt nærmere en løsning. Vi vil inspirere andre virksomheder, forbrugere og politikere til at opdage, hvordan fremtidens grønne omstilling er digital og energieffektiv.

 

Vær med, når vi i september til Klimafolkemødet sætter klima og energieffektivitet øverst på dagsordenen og inspirer til handling.

Vi ses den 2. september.

Hvis du har brug for yderlig vejledning i green/sustainability, er du meget velkommen til at kontakte Schneider Electric via vores kontaktformular.

Tags: , , ,

Tilføj en kommentar

Alle felter er påkrævede.

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Se, hvordan dine kommentardata behandles.