Johnnys Corner: Kaskaderegulering og Sekvensstyring 

Det kan godt være svært at vide, hvad forskellen er på kaskaderegulering og sekvensstyring. Faktisk er der mange derude, der bruger det samme ord om disse to ting. De reflekterer også processer, der ofte er relateret, hvilket kan gøre det svært at skille dem fra hinanden. Men selvom de hænger sammen, er der dog stadig en vis forskel på dem. Se med i videoen, hvor jeg vil forklare nærmere om netop, hvad denne forskel er, og hvad de to begreber hver især betyder.  

Hvorfor er det vigtigt at have styr på kaskaderegulering og sekvensstyring?

Det er væsentligt at have styr på kaskaderegulering og sekvensstyring, da de blandt andet kan hjælpe dig med at spare på energien og dermed også økonomien. Derudover kan korrekt brug af kaskaderegulering og sekvensstyring også være med til at forbedre indeklimaet på kontoret. Det kan nemlig bruges i din bygningsautomatik til at styre temperaturen i et rum. Det betyder dog også, at man skal have styr på, hvad forskellen er på disse to ting, og hvordan de virker i forhold til hinanden, for at man kan opnå den optimale styring af temperaturen og dermed et forbedret indeklima på kontoret. Derfor vil du i videoen blandt andet få svar på: 

  • Hvad forskellen er på kaskaderegulering og sekvensstyring
  • Hvordan du opnår den optimale rumtemperatur og et forbedret indeklima ved anvendelse af kaskaderegulering og sekvensstyring
  • Hvordan du sparer energi ved at sikre dig korrekt anvendelse af kaskaderegulering og sekvensstyring

Se med i videoen, og lær mere om kaskaderegulering og sekvensstyring, hvad forskellen er på dem, og hvordan de fungerer i forhold til hinanden. Dermed vil du både kunne spare energi og opnå optimal rumtemperatur samt et forbedret indeklima på kontoret.  

Vil du arbejde strategisk med indeklimaet på kontoret?

Så kan du downloade denne guide, som tager dig igennem vigtige trin til et bedre indeklima. Du får konkret inspiration og vejledning i denne Guide. 

Hvis du har brug for yderlig vejledning i optimering af indeklima, er du meget velkommen til at kontakte Schneider Electric via vores kontaktformular. 

Vær med i fællesskabet

Vil du vide mere om intelligent bygningsautomatik og holde dig orienteret om udviklingen? 

Meld dig ind i LinkedIn-gruppen Building Automation Denmark – et professionelt forum for fagfolk, der arbejder med tekniske installationer og bygningsautomatik. 

Tags: , , ,

Tilføj en kommentar

Alle felter er påkrævede.

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Se, hvordan dine kommentardata behandles.