Solafskærmning og lysstyring i samme løsning

I denne video går jeg i dybden med DALI (Lysstyring), blinds (Solafskærmning) og pir sensor til Room Purpose Controlleren. Én samlet løsning, som giver dig fuld kontrol over lysindfald og lysniveau på zoneniveau. Denne serie af moduler herunder pir sensoren har en særlig feature, som du finder i videoen.

En samlet løsning med nem og hurtig installation af pir sensor

Alle modulerne herunder pir sensoren kører på Room Bus Systemet, som er et bussystem til RP-C. Room Bus Systemet giver dig væsentlige fordele når, du skal installere dine moduler. I denne video får du tips til installation og overblik over fordelene

Jeg kommer ind på:

  • Opsætning og tilkobling af DALI
  • Antal udgange på DALI
  • Mindre kabling til alle modulerne herunder pir sensoeren


Få alle fordelene ved et bedre indeklima, og gør styringen intelligent med en Room Purpose Controller  (RP-C) og pir sensor, som styrer både solafskærmning og lysniveau.

Room Purpose Controlleren bruger BACnet/IP og kan både anvendes af statiske og dynamiske IP-adresser. Uanset hvilke konkrete sikkerhedskrav IT-afdelingen stiller til netværket, kan RP-C sættes korrekt og sikkert op. Desuden kan Room Purpose Controlleren fra Schneider Electic kommunikere med eksterne komponenter uden problemer.

Fokus på teknikken er en række af videoer, hvor jeg går i dybden med de tekniske dele i en intelligent klimastyring.

  1. video handler om intelligent klimastrying med Room Purpose Controller
  2. video handler om, hvordan du kan skabe intelligente bygninger med smarte, forbundne sensorer


Har du spørgsmål?

Hold dig opdateret og stil spørgsmål, via Schneider Electrics LinkedIn gruppe Building Automation Denmark. Gruppen er et forum for interesserede i bygningsautomatik og energioptimering. Indholdet i gruppen er ikke kun Schneider orienteret, men peger på nye vinkler og inspirerer branchen.

Hvis du har brug for yderlig vejledning i intelligente bygninger, er du meget velkommen til at kontakte Schneider Electric via vores kontaktformular.

Tags: ,

Tilføj en kommentar

Alle felter er påkrævede.

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Se, hvordan dine kommentardata behandles.