Skab intelligente bygninger med smarte, forbundne sensorer

Du kender måske til fordelene ved at måle CO2-niveau og indeklimatemperatur på arbejdspladsen. Hvis ikke, kan du finde min kollegas video om intelligente bygninger og fordelene ved optimeret bygningsdrift og godt indeklima. Du finder videoen her.

Men ved du også, hvordan du helt præcist måler CO2- og fugtniveau og indeklimatemperatur på kontoret eller i mødelokalet? Det har du mulighed for at blive klogere på i denne video. Her vil jeg nemlig præsentere dig for funktioner og fordele ved de nye SmartX Livingspace Sensorer med CO2-måling, fugtniveau, temperaturmåling og PIR-føling.

En sensorserie, der er forbundet til R-PC’en, som du kan høre om i min anden video ’Intelligent klimastyring med Room Purpose Controller’.

Sensorer efter behov skaber intelligente bygninger

Jeg giver først en kort introduktion til de forskellige SmartX Living Space Sensorer, der findes på markedet for netop at dække dit behov bedst muligt. Bagefter kommer jeg ind på hvordan du sparer tid i monteringsfasen, giver mit bud på de vigtigste funktioner og viser, hvor du stiller BUS-adressen i hver sensor.

Se videoen og bliv klogere på:

  • Fordelene ved en BUS-baseret sensor
  • Hvor stort et område du kan afdække
  • Betjening af sensorer
  • Besparelsesmuligheder

Videoen er en del af en række korte videoer med ‘Fokus på Teknikken’, der giver dig indblik i, hvordan I kan optimere jeres bygninger til at blive mere intelligente og smarte. Find de andre udgaver med Kasper Sund her:

  1. Intelligent klimastyring med Room Purpose Controller

Hvis du har brug for yderlig vejledning i intelligente bygninger, er du meget velkommen til at kontakte Schneider Electric via vores kontaktformular.

Du kan også med fordel melde dig ind i vores LinkedIn-gruppe Building Automation Denmark. Det er gruppen for alle fagfolk, som arbejder med tekniske installationer og bygningsautomatik. I gruppen kan du både stille spørgsmål, holde dig opdateret om nyheder, arrangementer m.m. og møde andre fagfolk.

Jeg vil også opfordre dig til at holde øje med Schneider Electrics eventkalender, så du ikke går glip af kommende webinarer og events.

Tags: , , ,

Tilføj en kommentar

Alle felter er påkrævede.

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Se, hvordan dine kommentardata behandles.