Webinar: Hvordan reducerer man varme og køling, så det er tilpasset bygningens brug?

Havde du ikke mulighed for at deltage i webinaret – Hvordan reducerer man varme og køling, så det er tilpasset bygningens brug? Så har du nu mulighed for at se optagelsen af webinaret, hvor du kan høre Johnny Hansen fra Schneider Electric fortælle om mulighederne for at sikre den rette komfort der er tilpasset brugen af bygningen samt tager højde for komfortaftaler og klimamålsætninger. På webinaret gennemgik Johnny Hansen:

  • Hvilken aftale er der omkring komfort og indeklima
  • Brugstider og belastning
  • Komfortkrav
  • Natkøling
  • Frigiv til komfortkøling
  • Tilbage til frikøling
  • Frikøling vs. maskinkøling
Medarbejdere står sammen og snakker i kontorbygning om varme og køling.
Balancér energibesparelser med komfort og indeklima

Aftale om komfort

Det er vigtigt, at man som driftsansvarlig tager beslutning om, hvad man skal levere i forhold til komfort og indeklima. Johnny gennemgår punkterne indeklimamålsætninger, klimamål om energibesparelser, sommer og vinter komfortniveauer samt et eksempel på aftalt komfort og indeklimaniveau. Lyt med og se, hvad man som driftsansvarlig skal overveje og tage stilling til i forhold til at have succes med komfort og indeklima.

Balancér energibesparelser med komfort og indeklima

Bliv enige om kun at levere det nødvendige i forhold til køling og varme, sådan at du balancerer komfort og indeklima med energibesparelser. Et af rådene fra Johnny er at sikre at de tekniske anlæg kan udveksle data med hinanden. Lyt med og hør hvilke data anlæggene skal udveksle, hvordan du sikrer en effektiv balance og får gavn af natkøling.

Se eller gense de andre webinarer om bygningsstyring

Webinar: Sommernedlukning af tekniske installationer: klik her

Webinar: Nye digitale muligheder for drift og vedligehold af bygninger: klik her

Hvis du har brug for yderlig vejledning i building management, er du meget velkommen til at kontakte Schneider Electric via vores kontaktformular.

Hvis du har spørgsmål, så besøg vores LinkedIn-gruppe Building Automation Denmark

Tags: , , , , ,

Tilføj en kommentar

Alle felter er påkrævede.

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Se, hvordan dine kommentardata behandles.