Webinar: Out of the box EcoStruxure bygningsautomatik

Bliv klogere på out of the box bygningsautomatik
Bliv klogere på out of the box bygningsautomatik

Bliv klogere på nye IP baserede field controllere, fremtidens zoneløsning og digital idriftsættelse sammen med Henrik Olsen, System Architect fra Schneider Electric.

Det webinar er det første i en række af webinarer som er henvendt til dig som rådgiver. Vores ambition er at webinarrækken giver inspiration, håndgribelige værktøjer og viden om, hvordan EcoStruxure porteføljen kan spille en central rolle i intelligente bæredygtige bygninger.

På webinaret Out of the Box EcoStruxure bygningsautomatik gennemgår Henrik:

  • Fra LON til IP – Nye IP baserede Field kontrollere
  • CRS – Connected Room Solutions – Fremtidens zoneløsning
  • Digital idriftsættelse

Fik du ikke set webinaret, så har vi naturligvis optaget det. Du kan kontakte Henrik Olsen og få adgang til optagelsen.

 

Dette webinar er 1 af 2 webinarer henvendt til dig som rådgiver. Find det andet her:

Webinar: Opsamling og analyse af energidata der lever op til energiledelsesstandarder: klik her

På det andet webinar giver Michal Thode, Account Manager EcoStruxure power dig indblik i  mulighederne ved energistyring og energimåling. Michael vil komme ind på, hvor stort et besparelsespotentiale der findes uden for brugstiden f.eks. fra printere, belysning, computerstationer mm., der står i tomgang, og hvordan I igennem energimåling kan følge udviklingen i energiforbruget og dermed synliggøre samt skabe besparelser.

 

Få viden og inspiration om bygningsautomatik kvit og frit

Du kan også holde dig opdateret via Schneider Electrics LinkedIn gruppe Building Automation Denmark. Gruppen har mere end 800 medlemmer og du kan deltage i debatten og holde dig opdateret på den nyeste viden. LinkedIn gruppen er et forum for interesserede i bygningsautomatik og energioptimering. Her kommer vi med indhold, som ikke kun er Schneider orienteret, men også indspark fra andre måske skæve og nye vinkler inden for bygninger, indeklima, digitale services, energistyring osv. Det vil også være her vi lægger information ud omkring de webinarer vi afholder i løbet af året.  Du har mulighed for at blande dig i debatten og poste indhold du tænker er relevant for andre i gruppen.

 

Hvis du har brug for yderlig vejledning i building management, er du meget velkommen til at kontakte Schneider Electric via vores kontaktformular.

Tags: , , , ,

Tilføj en kommentar

Alle felter er påkrævede.

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Se, hvordan dine kommentardata behandles.