Jeg vil sætte fokus på mennesker, team spirit og samarbejde

Som ny Vice President i Building-afdelingen hos Schneider Electric Danmark er det vigtigt for mig at præsentere dig for de områder, jeg vil fokusere på i den nærmeste fremtid.

Mit navn er Gustav Gustavsson Klippel. Jeg er 35 år gammel og har 12 års erfaring hos Schneider Electric. Jeg er svensk statsborger, bor i Sverige med min familie og er fodboldnørd helt ned til tåspidserne.

Jeg tror på, at komfort er nøglen til glade medarbejdere og højere præstationsniveauer. Mit fokus i fremtiden vil derfor være, at vi hos Schneider Electric arbejder på at forbedre komforten i alle bygninger. Dette indebærer et optimalt indeklima, herunder lys, lugt, fugt, adgang, CO 2 og andre luftpartikler.

Et åbent system, der kan indsamle data fra flere kilder, vil gøre det muligt at forbedre komforten i din bygning. Det spænder fra adgangskontrol til en app, der kan guide dig til dit sted, byde dig velkommen og tilpasse din brugeradgang. Derudover sætter jeg en ære i at støtte den danske energipolitik og være med til at sikre, at bygninger bliver åbnet op for fremtidens fleksible energisystem som en aktiv medspiller i forhold til at reducere udledningen af drivhusgasser. For at sikre dette samt bedre komfort og samtidig opnå energibesparelser er det nødvendigt med digitalisering.

Digitalisering er nøglen til succes

ygninger bliver ikke intelligente af sig selv. Digitalisering, i samspil med åbne systemer, er alfa og omega for at vi kan skræddersy bygningsløsninger, der passer til netop dig.

Det er derfor vigtigt, at vi indsamler og analyserer alle de sensordata, der allerede er tilgængelige i din bygning. Med disse data kan vi forudsige og være på forkant med potentielle fremtidige energi- og komfortrelaterede udfordringer, før de udvikler sig til potentielle problemer for din virksomhed. Og i samarbejde kan vi skabe energibesparelser, reducere vedligeholdelsesomkostningerne og hjælpe dig med at prioritere dine vigtigste opgaver.

Jeg mener helt konkret, at vi kan optimere bygninger ved at arbejde med disse 3 ting:

Mennesker:
Som ny vicepræsident er det vigtigt for mig at få lov til at arbejde med forskellige mennesker – for at udvikle og styrke vores kompetencer til gavn for dig. På den måde tror jeg på, at vi kan skabe værdi både internt og eksternt.

Holdånd:
Med min baggrund i fodboldverdenen er det også vigtigt for mig at bringe dette i spil i min professionelle hverdag. Holdånd og fællesskabsfølelse er derfor en stor del af min identitet.
Jeg er en holdspiller med stort T. Og overbevist om, at hvis vi påtager os opgaver i fællesskab, kan vi komplimentere hinandens styrker og svagheder, hvilket giver bedre resultater. Jeg er sikker på, at relationer og samarbejde kan skabe bedre løsninger for både os og dig.

Samarbejde:
Vi skal kommunikere og samarbejde med hinanden – det gælder ikke kun internt hos Schneider Electric. Min vision er at skabe en bro mellem vores innovative løsninger og dine udfordringer til gavn for både os, dig og fremtidens fleksible energisystem.

Om Gustav:

  • Navn: Gustav Gustavsson Klippel
  • Alder: 35 år
  • Uddannelse: Lund Technical College: M.Sc. Electrical Engineering
  • Antal år i branchen: 12 år
  • Interesser: Fodboldtræner for mine 2 døtre og målmandstræner for Uppåkra IF.

Hvis du har brug for yderligere vejledning om bygningsstyring, er du meget velkommen til at kontakte Schneider Electric via vores kontaktformular.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at skrive en kommentar i vores LinkedIn-gruppe Building Automation Denmark.

Tags: , , ,

Tilføj en kommentar

Alle felter er påkrævede.

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Se, hvordan dine kommentardata behandles.