Building Management

Hvordan hjælper IoT med at gøre bygninger mere intelligente?

IoT skaber enorme muligheder for opsamling og deling af informationer, som har en markant betydning for styringen og driften af bygninger. Intelligente sensorer er f.eks. med til at bidrage til øget energieffektivitet, bedre komfort og færre omkostninger.

Med Schneider Electric’s EcoStruxture Building Advisor kan du gøre dine bygninger intelligente. Systemet er skræddersyet til dit BMS og sætter bygningseffektivitet i fokus. Det giver dig større overblik over driftsudgifterne og for at prioritere dine ressourcer.

Se mere i videoen. Hvordan træffer du beslutninger for at gøre bygningens drift smartere og mere effektiv?

 

Vil du vide mere om intelligente bygninger, er du velkommen til at skrive en kommentar i vores LinkedIn-gruppe Building Automation Denmark.

Kontakt
Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

  • (will not be published)