Big data

Jeg vil sætte fokus på mennesker, team spirit og samarbejde

Som ny Vicepræsident i Building-afdelingen hos Schneider Electric Danmark, er det vigtigt for mig at introducere jer for hvilke områder, jeg vil fokusere på i den nærmeste fremtid.

Jeg hedder Gustav Gustavsson Klippel. Jeg er 35 år gammel, og har 12 års erfaring hos Schneider Electric. Jeg er svensk statsborger, bor i Sverige med min familie og så er jeg fodboldnørd helt ud til tåspidserne.

Jeg mener, at komfort er nøglen til glade medarbejdere og højere præstationsniveau. Mit fokus vil derfor i fremtiden være, at vi i Schneider Electric arbejder med at forbedre komforten i alle bygninger. Det indebærer optimalt indeklima herunder lys, lugt, fugt, adgang, CO2 og andre luftpartikler.

Et åbent system, der kan samle data fra flere kilder, vil gøre det muligt at forbedre komforten i jeres bygning. Det er lige fra adgangskontrol til en app, der kan guide jer vej til jeres plads, byde jer velkommen og tilpasse jeres brugeradgang. Derudover, sætter jeg en ære i at støtte op om den danske energipolitik, og at være med til at sikre, at bygninger åbnes op mod fremtidens fleksible energisystem som en aktiv spiller mod at reducere udledningen af drivhusgasser. For at sikre dette samt bedre komfort og samtidig opnå energibesparelser er digitalisering nødvendig.

Digitalisering er nøglen til succes

Bygninger bliver ikke intelligente af sig selv. Digitalisering, i samspil med åbne systemer, er alfa omega for, at vi kan skræddersy bygningsløsninger, der passer til lige netop jer.

Det er derfor vigtigt, at vi indsamler og analyserer alt den sensordata, der allerede er til rådighed i jeres bygning. Med den data, kan vi forudsige og være på forkant med potentielle fremtidige energi- og komfortrelaterede udfordringer, før de udvikler sig til potentielle problemer for jeres forretning. Og i samarbejde kan vi skabe energibesparelser, reducere omkostninger til vedligeholdelse og hjælpe jer med at prioritere jeres vigtigste opgaver.

Jeg mener helt konkret, at vi kan optimere bygninger ved at arbejde med disse 3 ting:

Mennesker:
Som ny Vicepræsident er det vigtigt for mig, at få lov til at arbejde med forskellige mennesker – at udfolde og styrke vores kompetencer til gavn for jer. På den måde, mener jeg, at vi både internt og eksternt kan skabe værdi.

Team spirit:
Med min baggrund i fodboldens verden, er det også vigtigt for mig at bringe dette i spil i min professionelle hverdag. Team spirit og fællesskabsfølelse er derfor en stor del af min identitet.
Jeg er en teamplayer med stort T. Og overbevist om at hvis vi løfter opgaver i flok, kan vi komplimentere hinandens styrker og svagheder, hvilket giver bedre resultater. Jeg er sikker på, at relationer og samarbejde kan skabe bedre løsninger for både os og jer.

Samarbejde:
Vi skal kommunikere og samarbejde med hinanden – det gælder ikke kun internt i Schneider Electric. Min vision er at skabe bro mellem vores innovative løsninger og jeres udfordringer til glæde for både os, jer og fremtidens fleksible energisystem.

Om Gustav:

  • Navn: Gustav Gustavsson Klippel
  • Alder: 35 år
  • Uddannelse: Lunds tekniske højskole: M.Sc. Electrical Engineering
  • Antal år i branchen: 12 år
  • Interesser: Fodboldtræner for mine 2 døtre og målmandstræner for Uppåkra IF.

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at skrive en kommentar i vores LinkedIn-gruppe Building Automation Denmark.

Kontakt
Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

  • (will not be published)