Min rejse som kvinde i teknologi: dedikeret og vedholdende

Som kvinde i en teknologiverden har jeg haft mulighed for at arbejde på forskellige spændende projekter og haft oplevelser, som har præget min professionelle karriere. Mine første 10 år udenfor Danmark. Jeg er født på Grønland, hvor jeg tilbragte 6 år og herefter 4 år i Madrid og som 19 årig boede jeg 1 år i Toronto. Jeg har altid haft et globalt mindset, hvilket ikke kun har ført til, at jeg taler fem sprog, men det har også hjulpet mig til at trives i teknologibranchen. En branche, der konstant er under udvikling. Tidlig tilpasning til forandringer og forståelse af kulturer har således altid været en del af mit liv.

Jeg har læst marketing, sprog, økonomi og international handel – min hovedopgave var danske virksomheders anvendelse af strategiske alliancer med fokus på pharma og med afsæt i Novo Nordisk og Chr. Hansen. Mit første job var i medicobrancen og her opdagede jeg en passion for teknologi og Life Sciences.

I årenes løb har jeg arbejdet med salg af løsninger til sundhedssektoren, fremstilling af drikke- og fødevaremballagemateriale, globale sofwareløsninger og er nu tilbage i det innovative Life Science segment. Dette har givet mig en omfattende forståelse af branchen og processer. I dag er jeg fokuseret på at hjælpe kunder og nøgleaktører inden for Life Sciences-industrien globalt med at digitalisere deres processer og få mest mulig værdi ud af den teknologiske udvikling, samt brug af data.

Du skal ikke altid sigte efter perfektion

En af de vigtigste lektioner, jeg har lært gennem min rejse, er at du ikke skal fokusere på perfektion. I teknologibranchen flytter vi konstant grænser og udforsker nye idéer. Det er vigtigt at være åben over for at prøve nye ting og ikke være bange for at begå fejl. Perfektion er et uopnåeligt mål. Nøglen til succes er fokus, vedholdenhed og løbende læring.

Dedikeret og vedholden

Dedikation og vedholdenhed har også været afgørende for min karriereudvikling. Arbejdet inden for teknologiområdet er utroligt konkurrencepræget, og det kræver hårdt arbejde og beslutsomhed at få succes. At holde fokus på mine mål, samarbejde og konstant gøre en ekstra indsats har hjulpet mig med at nå mine ambitioner.

Derudover har jeg lært vigtigheden af at tro på sig selv. At se sig selv dér, hvor man gerne vil være, og tro på, at man kan nå derhen, er afgørende for succes. I teknologibranchen er innovation og vidensdeling helt centralt. At kunne tro på sig selv og sine idéer er essentielt, for at gøre fremskridt. Både personligt og professionelt.

Afslutningsvis kan jeg sige, at min rejse som kvinde inden for videnskab og teknologi har været og er en givende oplevelse og jeg har gjort mig mange værdifulde erfaringer. Jeg startede i en mandeverden, men oplever i dag, at vi har mere ligestilling. Er man interesseret i at lære nyt, er mulighederne mange. Dedikation, vedholdenhed og troen på dig selv er nøglen til at opnå succes i denne dynamiske branche, der konstant udvikler sig.

Mit råd til fremtidige og aspirerende kvinder inden for teknologi er, at du skal holde fokus på dine mål, være åben over for nye idéer og tro på dig selv. Med hårdt arbejde, samarbejde og beslutsomhed er alt muligt.

Er du ligesom Henriette interesseret i en karriere hos Schneider Electric? Se vores hjemmeside for at få flere oplysninger og ledige stillinger, så du kan tage din karriere til det næste niveau. https://www.se.com/dk/da/about-us/careers/overview.jsp

Tags: , ,

Tilføj en kommentar

Alle felter er påkrævede.

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Se, hvordan dine kommentardata behandles.